Химические стимуляторы растений — рассеянные источники загрязнения окружающей среды - Ташметов, К. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2006)
Проблема шкідливої дії хімічних засобів захисту рослин є актуальною. Об'єм отрутохімікатів, які застосовуються в сільському господарстві, зростає, однак, нормативна база, яка регламентує їх застосування, порядок поводження з ними та утилізації потребує вдосконалення. It is going on to stay the actual problem injurious influence the chemical means of defence of the plants.The size of using the poisonagrochimicals in the agriculture increases ,but the normative base is regulating their using ,the order of treatment with them and the utilization demands the perfection.