О взаимосвязи заболеваемости машинистов железнодорожного транспорта и их помощников с условиями труда - Жижневская, А.А.; Лисобей, В.А. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2006)
Проведено аналіз опублікованих даних, щодо зв'язку показників захворюваності машиністів та їх помічників. Оброблені данні підтверджують специфічність особливостей формування хронічної професійної та професійно-зумовленої патології у цього контингенту робітників транспортної галузі. The paper presents review of the information, related to morbidity rate of locomotive engineers and their assistants. The processed data confirm specificity features formation of the chronic professional and is professional-caused pathology in given contingent.