Становлення правового самовиховання як категорії теорії права - Осташова, В.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядається історія становлення правової; самоосвіти як категорії теорії права. Проводиться аналіз досліджень цього поняття в філософії, педагогіці і юриспруденції. Ключові слова: правова самоосвіта, правове самовдосконалення, правові знання. В статье рассматривается история становления правового самовоспитания как категории теории права. Проводится анализ исследований этого понятия в философии, педагогике и юриспруденции. Ключевые слова: правовое самовоспитание, правовое самосовершенствование, правовые знания. In the article is examined the history of legal self-education as the category of theory’s right. The analysis of researches of this concept is conducted in philosophy, pedagogics and jurisprudence. Key words: legal self-education, legal self-perfection, legal know ledges.