Правові засади розвитку сільськогосподарських кооперативів - Чурілова, Т.М. (Часопис Київського університету права, 2010)
Метою цієї публікації є аналіз окремих аспектів правового забезпечення розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, специфіки правового регулювання відносин, що виникають у зв’язку із діяльністю сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів. Ключові слова: сільськогосподарська кооперація, сільськогосподарський обслуговуючий кооператив, кооперативна підприємницька діяльність, антимонопольне законодавство, податкове законодавство. Целью этой публикации является анализ отдельных аспектов правового обеспечения развития сельскохозяйственных обслуживающих кооперативов, специфики правового регулирования отношений, возникающих в процессе деятельности сельскохозяйственных обслуживающих кооперативов. Ключевые слова: сельскохозяйственная кооперация, сельскохозяйственный обслуживающий кооператив, кооперативная предпринимательская деятельность, антимонопольное законодательство, налоговое законодательство. The purpose of this publication is to analyze certain aspects of the legal provision of agricultural service cooperatives, the specifics of legal regulation of relations arising from the activities of agricultural service cooperatives. Key words: Agricultural co-operation, agricultural attendant cooperative store, co-operative entrepreneurial activity, antitrust legislation, tax legislation.