Дотримання законності при виконанні адміністрацією виправних установ судових рішень щодо відшкодування збитків особам, потерпілим від злочинів - Стулов, О.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
Стаття присвячена дослідженню проблеми відшкодуванню матеріальних збитків і моральної шкоди особам, потерпілим від злочинів, за рахунок заробітної плати засуджених до позбавлення волі. Ключові слова: Засуджений до позбавлення волі, потерпілий, адміністрація виправної колонії, матеріальні збитки і моральна шкода. Статья посвящена исследованию проблемы компенсации материальных убытков и морального вреда лицам, потерпевшим от преступлений, за счет заработной платы осужденных к лишению свободы. Ключевые слова: осужденный к лишению свободы, потерпевший, администрация исправительной колонии, материальные убытки и моральный вред. The article is devoted to the research of a problem of compensation of material and moral harm to the persons who have sustained from crimes at the expense of wages condemned to imprisonment. Key words: Condemned, the victim, administration of the correctional facility, material and moral harm.