Особливості застосування правових норм у працях П.О.Недбайла - Доротюк, О.Г. (Часопис Київського університету права, 2010)
В роботі аналізуються погляди П.О. Недбайла на зміст, значення, формальні ознаки норм права; їх співвідношення з нормами моралі, особливості реалізації та структури. Особлива увага приділена можливостям практичного застосування ідей вченого . Ключові слова: норма права, вчення, соціальна норма, ознаки права, право реалізація. В работе анализируются взгляды П.Е. Недбайло на содержание, значение, формальные признаки норм права; их соотношение с нормами морали, особенности реализации и структуры. Особое внимание уделяется возможностям практического применения научных идей ученого. Ключевые слова: норма права, учение, социальная норма, признаки права, правореализация. P.O. Nedbaylo's views and the contents, importance, formal peculiarities of legal norms; peculiarities of their implementation and structure are analyzed in the work. Special attention is given to possibilities of practical application of scientist’s scientific ideas. Key words: legal norm, doctrine, social norm, peculiarities of law, law enforcement.