Становлення А.І.Яковліва як юриста та історика права - Маньгора, Т.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
Стаття присвячена становленню Андрія Яковліва як юриста та історика права. Схарактеризована діяльність відомого українського громадського й політичного діяча, вченого-правознавця в різні періоди його життя. Ключові слова: А. Яковлів, історик права, громадський діяч. Статья посвящена становлению Андрея Яковлева как юриста и историка права. Охарактеризовано деятельность известного украинского общественного и политического деятеля, ученого-правоведа в разные периоды жизни. Ключевые слова: А.Яковлев, юрист, историк права, общественный деятель. This article is dedicated to Andrij Yakovlev, lawyer and a law historian. The work well-know Ukrainian public politician, scientist-jurisprudent in different periods of his life is characterized. Key words: A. Yakovlev, lawyer, law historian, public, person.