Висвітлення діяльності політичних партій державними телерадіо організаціями (правові аспекти) - Снігур, І.Й. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядаються питання законодавчого регулювання висвітлення діяльності політичних партій державними телерадіоорганізаціями. Обгрунтовується доречність законодавчого визначення гарантій рівності політичних партій. Ключові слова: політичні партії, засоби масової інформації, державні телерадіоорганізації, гарантії рівності політичних партій. В статье рассматриваются вопросы законодательного регулирования освещения деятельности политических партий государственными телерадиоорганизациями. Обосновывается целесообразность законодательного определения гарантий равенства политических партий. Ключевые слова: политические партии, средства массовой информации, государственные телерадиоорганизации, гарантии равенства политических партий. The article contains consideration of the legislative control for political parties activity coverage by the state television and radio companies. Reasonability of legislative determination of the guarantees of political parties equality is considered herein. Key words: political parties, mass media, state television and radio companies, guarantees of political parties equality.