Щодо питання про невиконання адміністративного договору - Завальна, Ж.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядається можливість застосування забезпечувальних заходів для попередження порушень адміністративного договору. Також висловлюється припущення з приводу можливих наслідків невиконання адміністративного договору. Ключові слова: адміністративний договір, адміністративні відносини, адміністративна відповідальність. В статье рассматривается возможность применения обеспечительных мер для предупреждения нарушений административного договора. Также высказываются предположения по поводу возможных последствий невыполнения административного договора. Ключевые слова: административный договор, административные отношения, административная ответственность. In the article the possibility of application of guaranteeing measures for warning of breaches of administrative contract is considered. The supposition concerning the possible consequences of non-execution of administrative contract is nominated also. Key words: administrative contract, administrative relations, administrative responsibility.