Адміністративна відповідальність за правопорушення, вчинені у сфері органічного сільського господарства - Берлач, Н.А. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядається процес використання заходів адміністративно-правової відповідальності в процесі становлення і розвитку органічного сільського господарства в Україні. Запропоновано шляхи удосконалення існуючої системи адміністративної відповідальності в цій сфері. Ключові слова: адміністративна відповідальність, органічне сільське господарство, КУпАП, контроль, нагляд. В статье рассматривается процес использования средств административно-правовой ответственности в процессе становлення и развития органического сельского хозяйства в Украине. Предложены пути усовершенствования существующей системы административной ответственности в этой сфере. Ключевые слова: административная ответственность, органическое сельское хозяйство, КУпАП, контроль, надзор. The article is considering the process of applying of the measures of administrative-legal responsibility in process of formation and development of organic agriculture of Ukraine. Ways of improvement of existing system administrative responsibility in this sphere are offered. Key words: administrative responsibility, organic agriculture, Codex of administrative offences of Ukraine, control, supervision.