Державна земельна погоджувальна служба: absque omni exceptione - Настечко, К.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті обґрунтовується позиція про створення в Україні єдиного органу Державної земельної погоджувальної служби, пропонується прийняття нормативно-правових актів для забезпечення її діяльності, визначаються основні функції і повноваження нового органу. Ключові слова: Державна земельна погоджувальна служба, погодження, процедура, Європейський Союз. В статье обосновывается позиция про создание в Украине единого органа Государственной земельной службы по согласованиям, предлагается принятие нормативно-правовых актов для обеспечения её деятельности, определяются основные функции и полномочия нового органа. Ключевые слова: Государственная земельная служба по согласованиям, согласование, процедура, Европейский Союз. The article substantiates a position of establishment of State land management agency, suggests adoption of normative-legal acts meant for its functioning, and stipulates the basic functions and authorities of the new body of power. Key words: State Land Approval Service, approval, procedure, European Union.