До питання про особливості методу правового регулювання відностин у сфері державних закупівель - Хусанова, К.Ю. (Часопис Київського університету права, 2010)
В статті розглянуто особливості методу правового регулювання відносин у сфері державних закупівель, здійснено аналіз науково-теоретичної розробки цього питання, окреслено основні актуальні на сьогоднішній день проблемні моменти, які стримують розвиток та вдосконалення державних закупівель,, сформульовано основні напрямки розвитку подальших досліджень формування концепції методу правового регулювання відносин у галузі державних закупівель. Ключові слова: державні закупівлі, тендер, метод правового регулювання. В статье рассмотрены особенности метода правового регулирования отношений в сфере государственных закупок, осуществлено анализ научно-теоретической разработки этого вопроса, очерчено основные актуальные на сегодняшний день проблемные моменты, которые сдерживают развитие и усовершенствование государственных закупок, сформулировано основные направления развития дальнейших исследований формирования концепции метода правового регулирования отношений в отрасли государственных закупок. Ключевые слова: государственные закупки, тендер, метод правового регулирования. The article highlights the peculiarities of the legal regulation method of state purchases; analysis of theoretical examination of this issue. The author outlines a string of problems which restrain development and improvement of procurement; states direction of further research of the legal regulation method of state purchases conception. Key words: state procurement, tender, legal regulation method.