Реалізація теорії змішання" влад на прикладі США ХVІІІ-ХІХ сторіччя та її значення для формування сучасної судової системи - Ігонін, Р.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
В даній статті розглядаються методологічні проблеми реалізації теорії поділу влад на прикладі США у ХVІІІ-ХІХ сторіччях. У зазначеному контексті аналізується феномен часткового «змішання» влад та його значення для адміністративного права. Ключові слова: поділ влад, «змішання» влад, предмет адміністративного права. В данной статье рассматриваются методологические проблемы реализации теории разделения властей на примере США в ХVIII-ХIХ веках. В указанном контексте анализируется феномен частичного «смешение» властей и его значение для административного права. Ключевые слова: разделение властей, «смешение» властей, предмет административного права. This article discusses the methodological problems of implementation of the theory of separation of powers by the example of the United States in the seventeenth and nineteenth centuries. In that context, analyzes the phenomenon of partial «mixing» of powers and its significance for administrative law. Key words: separation of powers, «mixing» of powers, the subject of administrative law.