Анализ и совершенствование методологии определения эффективности инвестиций - Лернер, Ю.И. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
У статті аналізуються позитивні та негативні сторони ринкової економіки, наводиться методика визначення ефективності банківського проценту і на цій основі аналізуються та наводяться сфери застосування різних концепцій визначення ефективності інвестування капіталу з урахуванням динаміки та невизначеності виробництва. Ключові слова: економіка, ринок, інвестиції, капітал, виробництво. В статье анализируются положительные и отрицательные стороны рыночной экономики, приводится методика определения эффективности банковского процента и на этой основе анализируются и приводятся сферы применения различных концепций определения эффективности инвестиций капитала с учетом динамики и неопределенности производства. Ключевые слова: экономика, рынок, инвестиции, капитал, производство. In article are analyzed positive and market economy negative sides, the technique of definition of efficiency of bank percent is resulted, and on this basis spheres of application of various concepts of definition of efficiency of investments of the capital taking into account dynamics and uncertainty of manufacture are analyzed and resulted. Key words: economy, market, investments, capital, production.