Організаційно-правове забезпечення маркування органічної сільськогосподарської продукції - Берлач, Н.А. (Часопис Київського університету права, 2010)
У даній статті автором розглянуто можливості вдосконалення адміністративно-правового регулювання процесу маркування як одного з найбільш важливих елементів належного функціонування органічного сільського господарства в України. Ключові слова: органічне сільське господарство, адміністративно-правове регулювання, АПК, маркування, сертифікація. В данной статье автором рассмотрены возможности совершенствования административно-правового регулирования процесса маркировки как одного из наиболее важных элементов надлежащего функционирования органического сельского хозяйства в Украине. Ключевые слова: органическое сельское хозяйство, административно-правовое регулирование, АПК, маркировка, сертификация. This article considers possibilities for improving administrative and legal regulation of labelling as one of the most important elements of the proper functioning of organic agriculture in Ukraine. Key words: organic agriculture, administrative and legal regulation, AIC, certification, labelling.