Про особливості тлумачення терміна "імплементація" - Куц, О.М. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті досліджено практику застосування терміна імплементація у доктрині міжнародного й національного права, у правозастосовній діяльності органів державної влади України та підходи до тлумачення. Ключові слова: імплементація, адаптація, впровадження, трансформація, міжнародне, національне право. В статье исследована практика применения термина имплементация в доктрине международного и национального права, в правоприменительной деятельности органов государственной власти Украины и подходы к толкованию. Ключевые слова: имплементация, адаптация, внедрение, трансформация, международное, национальное право. In the article practice of application a term «implementation» is explored in the doctrine of international and national law, in legal activity of public of Ukraine authorities and approaches to interpretation of this concept. Key words: implementation, adaptation, introduction, transformation, international, national law.