Адміністративні стягнення за вчинення правопорушень проти правосуддя в Україні - Шкіль, М.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
Проаналізовано санкції норм законодавства України про адміністративну відповідальність за посягання на правосуддя. Ключові слова: правосуддя, адміністративне законодавство, відповідальність. Проанализированы санкции норм законодательства Украины об административной ответственности за посягательства на правосудие. Ключевые слова: правосудие, административное законодательство, ответственность. Analyzed the sanctions of the legislation of Ukraine about administrative responsibility violation of justice. Key words: justice, administrative legislation, responsibility.