До поняття договору у сфері господарських відносин - Чернега, А.П. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті йдеться про формування інституту договору в науці господарського права на сучасному етапі розвитку господарських відносин в Україні. Автором висвітлюються проблеми законодавства, що регулює договірну діяльність у господарській сфері. Ключові слова: договір, господарський договір, господарський кодекс, господарське право, цивільний кодекс, господарська діяльність, господарські відносини. В статье рассматривается формирование института договора в науке хозяйственного права на современном этапе развития хозяйственных отношений в Украине. Автором освещаются проблемы законодательства, которое регулирует договорную деятельность в хозяйственной сфере. Ключевые слова: договор, хозяйственный договор, хозяйственный кодекс, хозяйственное право, гражданский кодекс, хозяйственная деятельность, хозяйственные отношения. The article deals with the formation of the Institute of the contract in science of business law at the present stage of development of economic relations in Ukraine. The author highlights the problems of legislation that govern the contractual activities in the economic sphere. Key words: contract, commercial contract, commercial code, commercial law, civilian code, commercial activities, commercials relations.