Порядок укладення та імплементації міжнародних договорів державами-учасницями СНД - Волохов, О.С. (Часопис Київського університету права, 2010)
У даній статті розглядаються теорії та практика укладення й імплементації міжнародних договорів державами-учасницями СНД. Актуальним є вивчення численних питань договірно-правової практики держав-учасниць СНД у процесі розширення простору міжнародного співробітництва та партнерства. Тому автор ставить за мету, зробити аналіз теорії та практики укладення й імплементації міжнародних договорів державами-учасницями СНД, та сформулювати на цій основі науково-практичні рекомендації та пропозиції щодо покращання здійснення даної процедури. Ключові слова: Міжнародний договір, СНД, імплементація міжнародного договору, договірна практика СНД. В данной статье рассматривается теория и практика заключения и имплементации международных договоров государствами-учасниками СНГ. Актуальным является изучение многочисленных вопросов договорно-правовой практики государств-участников СНГ в процессе развития международного сотрудничества и партнерства. В связи с этим, автор ставит перед собой задачу, сделать анализ теории и практики заключения и выполнение международных договоров государствами-участниками СНГ, а также сформулировать на этой основе научно-практические рекомендации и предложения для улучшения осуществления данной процедуры. Ключевые слова: Международный договор, СНГ, имплементация международного договора, договорная практика СНГ. This article regards to the theory and practice of concluding and implementation of international treaties by the CIS(Commonwealth of Independent States) member states. The investigation of many questions of legal practice of the CIS member states in the development of international cooperation and partnership is very important. Therefore, the author aims task is to make the analysis of the theory and practice of concluding and implementation of international treaties by the CIS member states, and to work out the scientific and practical recommendations and proposals for improving the implementation of this procedure on this basis. Key words: International agreement, CIS, implementation of international agreement, contractual practice of the CIS.