Теоретико-правовий аналіз визначень інституту благодійництва та благодійної діяльності - Долгий, С.А. (Часопис Київського університету права, 2010)
У цій статті автор проводить теоретичний аналіз категорій інституту благодійництва та благодійної діяльності. На основі проведеного теоретичного дослідження автор пропонує привести законодавчі дефініції до єдиного знаменника шляхом уніфікації визначень інституту благодійництва та благодійної діяльності. Ключові слова: благодійництво, благодійна діяльність, меценатство, гуманітарна допомога. В этой статье автор проводит теоретический анализ категорий института благотворительности и благотворительной деятельности. На основе проведенного теоретического исследования автор выдвигает предложение привести законодательные дефиниции к единому знаменателю путём унификации определений института благотворительности и благотворительной деятельности. Ключевые слова: благотворительность, благотворительная деятельность, меценатство, волонтерская деятельность, гуманитарная помощь. This article - theoretical analysis of virtue. Author put forward proposal - carry out legislative definitijn to united result way definition institute of virtue. Key words: virtue, kidness, humane help.