Вплив багаторівневого системного характеру процесу глобалізації на формування міжнародних міграцій - Кошман, Н.А. (Часопис Київського університету права, 2010)
Стаття присвячена розкриттю причин, що зумовлюють виникнення міжнародних міграцій в епоху глобалізації, котра породжує всезростаючу взаємозалежність економік різних країн світу. Ключові слова: міграція, міграційні процеси, міграційна ситуація, міграційний простір, міграційне буття, глобалізація, інтеграція світової економіки. Статья посвящена раскрытию причин, обусловливающих возникновение международных миграций в эпоху глобализации, порождающей всевозрастающую взаимозависимость экономик различных стран мира. Ключевые слова: миграция, миграционные процессы, миграционная ситуация, миграционный пространство, миграционное бытия, глобализация, интеграция мировой экономики. The author establishes the cause leading to the rise of international migrations in the period of globalization which breeds all growing interdependence of the economy of different countries. Key words: migration, migrant processes, migrant situation, migratory space, migratory existence, globalization, integration of the world economy.