Аналіз стану правового самовиховання студентської молоді - Осташова, В.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядається стан правового самовиховання сучасної студентської молоді. Проводиться аналіз результатів соціологічного дослідження цієї проблеми, визначаються причини, наслідки та шляхи їх вирішення. Ключові слова: правове самовиховання, правова соціалізація молоді, анкетування. В статье рассматривается состояние правового самовоспитания современной студенческой молодёжи. Проводится анализ результатов социологического исследования этой проблемы, определяются причины, следствия и пути их решения. Ключевые слова: правовое самовоспитание, правовая социализация молодёжи, анкетирование. In the article is examined the condition’s legal self-education of modern student’s youth. The analyses of results of sociological research’s problem are defined as carried out, the reasons, consequences and ways of their decision. Key words: legal self-education, legal socialization of young people, questioning.