Дослідження адміністративно-правових режимів, що забезпечуються органами внутрішніх справ з використанням синергетики - Мінка, Т.П. (Часопис Київського університету права, 2010)
Стаття присвячена питанням використання нових підходів пізнання права, а саме з позицій синергетики. У статті розкриваються можливості використання цього методу при дослідженні правових явищ, у тому числі й адміністративно-правових режимів, які забезпечуються органами внутрішніх справ. Ключові слова: синергетика, правовий режим, адміністративно-правовий режим, органи внутрішніх справ. Статья посвящена вопросам использования новых подходов познания права, а именно с позиций синергетики. В статье раскрываются возможности использования этого метода при исследовании правовых явлений, в том числе и административно-правовых режимов, которые обеспечиваются органами внутренних дел. Ключевые слова: синергетика, правовой режим, административно-правовой режим, органы внутренних дел. The article is sacred to the questions of the use of new approaches of cognition of right, namely positions of synergetics. In the article possibilities of the use of this method open up at research of the legal phenomena, including legal-administrative modes which are provided by the organs of internal affairs. Key words: synergetics, legal mode, organs of internal affairs.