Класифікація інформаційно-правових гарантій таємниці особистого життя людини - Гелич, Ю.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розроблені критерії для класифікації інформаційно-правових гарантій таємниці особистого життя людини та на їх основі розкрито види гарантій. Ключові слова: право людини на життя, інформаційно-правові гарантії, особисте життя людини, права і свободи людини і громадянина. В статье разработаны критерии для классификации информационно-правовых гарантий тайны личной жизни человека и на их основе раскрыто виды гарантий. Ключевые слова: право человека на жизнь, информационно-правовые гарантии, личная жизнь человека, права и свободы человека и гражданина. In the article created criteries for classification of informational legal guarantees of secret of person private life and on this base opened kinds of guarantees. Key words: right of person for life, informational legal guarantees, private life of person, rights and freedoms of person and citizen.