Товарні знаки та останнє доповнення закону Республіки Польща «Право промислової власності» - Войцешко-Глушко, Е. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядаються останні доповнення до закону Республіки Польща «Право промислової власності». Доводиться необхідність уточнення деяких понять та інститутів, усунення законодавчих недоробок у сфері захисту товарних знаків, а також потреба подальшої гармонізації законодавства Республіки Польща з законодавством Європейського союзу. Ключові слова: право промислової власності, товарний знак, захист товарних знаків. В статье рассматриваются последние дополнения к закону Республики Польша «Право промышленной собственности». Обосновывается необходимость уточнения некоторых понятий и институтов, устранения законодательных недоработок в сфере защиты товарных знаков, а также потребность дальнейшей гармонизации законодательства Республики Польша с законодательством Европейского союза. Ключевые слова: право промышленной собственности, товарный знак, защита товарных знаков. The article contains the last additions to the law of Polish Republic "Right of industrial ownership". There is the necessity of clarification of some notions and institutes, removal of legislative failures to complete in the field of defence of trade marks, and also necessity of subsequent harmonization of legislation PR with the legislation of the European union. Key words: right of industrial ownership, trade mark, defence of trade marks.