Вимоги до об'єктів криміналістичного портретного дослідження - Волощук, Т.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглянуто такі вимоги до об’єктів криміналістичного портретного дослідження як достовірність, відповідність, повнота та доброякісність. Встановлено особливості вимог, що пред’являються до різного роду матеріалів, які направляються на портретні експертизу та дослідження. Ключові слова: криміналістичне дослідження, портретна експертиза, призначення експертизи, об’єкти дослідження, вимоги до об’єктів. В статье рассмотрено такие требования к объектам криминалистического портретного исследования как достоверность, соответствие, полнота и доброкачественность. Установлено особенности требований, предъявляемых к разному роду материалов, которые направляются на портретные экспертизу и исследования. Ключевые слова: криминалистическое исследование, портретная экспертиза, назначение экспертизы, объекты исследования, требования к объектам. The article examines such requirements to the objects of criminal portrait research as trustworthiness, accordance, completeness and high quality. The peculiarities of requirements that are claimed to different kinds of materials which are sent to the portrait expertise and research are established. Key words: criminal investigation, portrait expertise, setting of expertise, objects of investigation, requirements to the objects.