Заходи нетарифного регулювання адміністративно-економічного характеру - Дмитрієва, Н.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті досліджені питання впливу заходів нетарифного регулювання адміністративно-економічного характеру на ціну товару та аналізується їх значення для доходної частини державного бюджету. Ключові слова: зовнішньоторгові операції, заходи, демпінг, ціна, митні платежі. В статье исследуются вопросы влияния мероприятий нетарифной регуляции административно-экономического характера на цену товара и анализируется их значения для доходной части государственного бюджета. Ключевые слова: внешнеторговые операции, меры, демпинг, цена, таможенные платежи. In the article the questions of influence of measures of the untariff adjusting of administratively-economic character are investigated on the cost of commodity, and analyzed their values for profitable part of the state budget. Key words: foreign trade operations, measures, dumping, price, custom payments.