Правове регулювання процедури здійснення державного управління у сфері використання і охорони землі - Бусуйок, Д.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті досліджується поняття, види та шляхи систематизації процедурних норм земельного права, які опосередковують здійснення державного управління у сфері використання і охорони землі. Встановлюється поняття земельно-правової процедури здійснення державного управління у сфері використання і охорони землі. Досліджуються види та елементи земельно-процедурних правовідносин щодо здійснення державного управління у сфері використання і охорони землі. Відбувається визначення видів процедурних проваджень щодо здійснення державного управління у сфері використання і охорони землі. Ключові слова: процедурні норми земельного права, земельно-правова процедура, земельно-процедурні правовідносини, процедурні провадження. В статье исследуется понятие, виды и способы систематизации процедурных норм земельного права обеспечивующих осуществление государственного управления в сфере использования и охраны земли. Устанавливается понятие земельно-правовой процедуры осуществления государственного управления в сфере использования и охраны земли. Исследуются виды и элементы земельно-процедурных правоотношений осуществления государственного управления в сфере использования и охраны земли. Происходит определение видов процедурных производств по осуществлению государственного управления в сфере использования и охраны земли. Ключевые слова: процедурные нормы земельного права, земельно-правовая процедура, земельно-процедурные правоотношения, процедурные производства. The concept, kinds and systematization’s ways of procedural land’s law norms of state administration in the field of the land use and guard is being probed in the article. The concept of land’s legal procedure of realization of state administration in the field of the land use and guard is being set. The kinds and elements of land’s procedural legal relationships of state administration in the field of the land use and guard is being probed. The types of procedural realizations of state administration in the field of the land use and guard is being set. Key words: procedural land’s law norms, land’s legal procedure, land’s procedural legal relationships, procedural realizations.