Проблемні питання кваліфікації дій замовників конкурсних процедур закупівлі - Борсук, Н.Я. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті аналізується поняття „антиконкурентні узгоджені дії суб’єктів господарювання у сфері держзакупівель” як порушення законодавства про захист економічної конкуренції, визначається його зміст, виявляються його проблеми та пропонуються шляхи їх вирішення. Ключові слова: захист економічної конкуренції, антиконкурентні узгоджені дії суб’єктів господарювання, держзакупівлі. У статье анализируется понятие „антиконкурентные согласованные действия субъектов хозяйствования в сфере госзакупок” как нарушение законодательства о защите экономической конкуренции, определяется его содержание, раскрываются его проблемы и предлагаются пути их решения. Ключевые слова: защита экономической конкуренции, антиконкурентные согласованные действия субъектов хозяйствования, госзакупки. In the article the concept .anticompetitive concerted actions of economic agents in the sphere of state purchases. as violations of legislation of the economic competition protection is analyzed, its matter is defined, its problems are discovered and the ways of their solution are suggested. Key words: economic competition protection, anticompetitive concerted actions of economic agents, state purchases.