Види підстав виникнення та припинення прав на землю для будівництва багатоквартирних житлових будинків у містах - Крамаренко, О.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті встановлюються види підстав виникнення та припинення прав на землі для будівництва багатоквартирних житлових будинків у містах. Формулюються пропозиції щодо удосконалення правового регулювання суперфіціарних відносин. Ключові слова: договір, заповіт, судове рішення, договір купівлі-продажу, договір дарування, договір міни, договір оренди. В статье устанавливаются виды оснований возникновения и прекращения прав на земли для строительства многоквартирных жилых домов в городах. Формулируются предложения по усовершенствованию правого регулирования суперфициарных отношений. Ключевые слова: договор, завещание, судебное решение, договор купли-продажи, договор дарения, договор , договор аренды. The types of origin and stopping of rights on lands for building dwelling houses in cities is being determined in the article. Offerings how to improve the legal adjusting of the land usage, belonging to other person, for building is being made. Key words: greement, will, court decision, an agreement of buying, an agreement of giving away, an agreement of exchanging, contract of tenancy.