Деякі спірні питання визначення ознак та видів повторності в кримінальному праві - Ільїна, О.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У цій статті автором розглядаються спірні питання визначення ознак та видів повторності злочинів у кримінальному праві. А також аналізуються позиції російських та українських науковців щодо визначення видів повторності в теорії кримінального права. Ключові слова: множинність злочинів, повторність злочинів, тотожні злочини, однорідні злочини. В данной статье автором рассматриваются спорные вопросы определения признаков и видов повторности преступлений в уголовном праве. А также анализируются позиции российских и украинских авторов в вопросе установления видов повторности преступлений. Ключевые слова: множественность преступлений, повторность преступлений, тождественные преступления, однородные преступления. In the given article disputable questions of determination of signs and types of repeated of crimes in criminal law are examined. The views of Russian and Ukrainian researchers concerning the determination of types of repeated in the theory of criminal law are analysed as well. Key words: multiple crimes, repeated crimes, identical crimes, homogeneous crimes.