Intercompredension Analysis: Innovative Work in the Area of Languages - Shopov, Todor R. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядаються три стадії розвитку такого поняття і галузі досліджень, як аналіз міжрозуміння. Міжрозуміння розглядається як фундаментальне поняття, яке забезпечує нові напрямки у галузі мовної політики. Ключові слова: аналіз міжрозуміння, науково-дослідницькі проекти, викладання мов, мовна політика. Данная статья рассматривает три стадии развития такого понятия в области исследований, как анализ межпонимания. Межпонимание рассматривается как фундаментальное понятие, которое обеспечивает новые направления в области языковой политики. Ключевые слова: анализ межпонимания, научно-исследовательские проекты, преподавание языков, языковая политика. The paper explores the three stages of development of the study area known as Intercomprehension Analysis. Intercomprehension is seen as a fundamental concept, providing new orientations for the construction of modern language policy. Key words: Intercomprehension Analysis, research and development projects, language teaching, language policy.