Становлення категорії "правового життя" через призму категорії "правова система" - Куціпак, О.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розкрито теоретичний аспект пізнання двох юридичних категорій: «правове життя» і «правова система». Проаналізовано ці категорії та їх взаємозв’язок і взаємозалежність. Ключові слова: категорія, правове життя, правова система, взаємозв’язок, взаємозалежність. В статье раскрыто теоретический аспект двух юридических категорий: «правовая жизнь» и «правовая система». Проанализированы эти категории, их взаимосвязь и взаимозависимость. Ключевые слова: категория, правовая жизнь, правовая система, взаимосвязь, взаимозависимость. Theoretical aspect of two legal categories: «the legal life» and «legal system» is opened and also it is analysed these categores, their interrelation and interdependence.article. Key words: a category, legal life, legal system, interrelation, interdependence.