Контрольно-наглядові повноваження вищої ради юстиції як критерій її позиціювання в системі поділу державної влади України - Ігонін, Р.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядаються контрольно-наглядові повноваження Вищої ради юстиції. На основі дослідження контрольно-наглядових повноважень Вищої ради юстиції формулюються висновки щодо її положення в системі поділу державної влади України. Ключові слова: контроль, нагляд, Вища рада юстиції, державна влада. В статье рассматриваются контрольно-надзорные полномочия Высшего совета юстиции. На основе исследования контрольно-надзорных полномочий Высшего совета юстиции формулируются выводы относительно его положения в системе разделения государственной власти Украины. Ключевые слова: контроль, надзор, Высший совет юстиции, государственная власть. This article discusses control and supervision as powers of the Supreme Council of Justice. Based on the research of control and supervision powers of the Supreme Council of Justice conclusions are formulated regarding its position in the system of division of power in Ukraine. Key words: control, supervision, Supreme Council of Justice, state power.