Зарубіжний досвід ведення бухгалтерського обліку виконання бюджету - Рудешко, В.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті йдеться про організацію і здійснення бухгалтерського обліку виконання бюджету в країнах з розвиненою ринковою економікою та використання їх досвіду для реформування бухгалтерського обліку виконання бюджету в Україні. Ключові слова: державні бухгалтери, казначейська система виконання бюджету, бухгалтерський облік. В данной статье идет речь об организации и ведении бухгалтерского учета исполнения бюджетов в Германии, Франции, США, а также об использовании их позитивного опыта для реформирования бухгалтерского учета в Украине. Ключевые слова: государственные бухгалтеры, казначейская система исполнения бюджета, бухгалтерский учет. This article is dedicated to organization and realization of accountancy of budget implementation in the countries with developed market economy and to use their experience for reformation accountancy budget implementation in Ukraine. Key words: state accountants, treasury system of budget implementation, accountancy.