Недоліки адміністративних покарань у справах про правопорушення в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин - Шевчук, Г.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розкриваються проблемні питання, що виникають під час застосування адміністративного покарання за правопорушення у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин. Одночасно надаються пропозиції щодо усунення вказаних недоліків. Ключові слова. адміністративне правопорушення, адміністративне покарання, конфіскація, наркотичний засіб, психотропна речовина, штраф. В статье раскрываются проблемные вопросы, которые возникают во время применения административного наказания в сфере оборота наркотических средств и психотропных веществ. Одновременно предлагаются предложения по устранению указанных недостатков. Ключевые слова: административное правонарушение, административное наказание, конфискация, наркотические средства, психотропные вещества, штраф. The article is opened the problem questions that emerge in time to use administrative penalty in sphere to use drugs and psychoactive things. The same time to suggest propositions in elimination of defects. Key words: administrative infringement, administrative penalty, penalty, confiscation, drugs, psychoactive thing.