Особливості нотаріального процесуального правовідношення - Бондарєва, М.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті аналізуються особливості нотаріального процесуального правовідношення. лючові слова: нотаріальне процесуальне правовідношення, нотаріальний процесс. В статье анализируются особенности нотариального процессуального правоотношения. Ключевые слова: нотариальное процессуальное правоотношение, нотариальный процесс. In article is analyzed some peculiarities of procedural legal relationship of notary action. Key words: the peculiarity of procedural legal relationship, notary.