Фінансово-правові механізми інвестування в сільське господарство - Грущинський, Я.М. (Часопис Київського університету права, 2010)
У даній статті розкрита сутність фінансового інвестування сільського господарства, досліджена система фінансових інструментів та інститутів, що беруть участь в інвестиційних відносинах у сфері сільського господарства. Ключові слова: фінансове інвестування, інвестиційні правовідносини, інвестор, виконавець, сільське господарство. В данной статье раскрыта сущность финансового инвестирования сельского хозяйства, исследована система финансовых инструментов и институтов, принимающих участие в инвестиционных отношениях в сфере сельского хозяйства. Ключевые слова: финансовое инвестирование, инвестиционные правоотношения, инвестор, исполнитель, сельское хозяйство. The article revealed the fundamental nature of the financial investment of Agriculture, investigated the system of financial instruments and institutions involved in investment relations in the sphere of agriculture. Key words: financial investments, investment relationship, investor, agent, agriculture.