Правопорушення в мережі Інтернет - Кіпа, О.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті наведено характеристику злочинів, що вчиняються у мережі Інтернет або за її допомогою, аналізується специфіка та основні види даних правопорушень, а також методи боротьби з ними. Ключові слова: глобальна всесвітня мережа, кіберзлочинність, інтернет-злочинність. В статье рассматриваться преступления, которые совершаются в сети Интернет или с ее помощью, анализируется специфика и основные виды данных правонарушений, а также методы борьбы с ними. Ключевые слова: глобальная всемирная сеть, киберпреступность, интернет-преступность. The article content is about concept of cybercrime committed on the Internet or through it, characteristics, types and methods of dealing with it. Key words: global wordwide network, cybercrime, Internetcrime.