Окремі аспекти становлення і розвитку українського конституціоналізму - Полюжин, І.М. (Часопис Київського університету права, 2010)
Статтю присвячено важливим аспектам становлення та розвитку сучасного українського конституціоналізму. У ній обгрунтовано позиції й наукові погляди відомих учених та громадських діячів на новітні тенденції у розбудові державності. Ключові слова: Конституція України, закони, внесення змін, колізії, демократія. Статья посвящена важным аспектам становления и развития современного украинского конституционализма. В ней обосновываются позиции и научные взгляды известных ученых и общественных деятелей на новейшие тенденции в формировании государственности. Ключевые слова: Конституция Украины, законы, внесение изменений, коллизии, демократия. The article focuses on important aspects of formation and development of current Ukrainian constitutionalism. Views of well-known scholars and public figures concerning modern tendencies of statehood formation are under consideration in it. Key words: The Constitution of Ukraine, laws, amendments, collisions, democracy.