Науковознавчі категорії "школа", "напрям","концепція", "течія" в юридичній науці - Бондарук, Т.І. (Часопис Київського університету права, 2010)
В статті на підставі аналізу здобутків науковзнавства, історіографії, правознавства досліджено категорії школа, напрям, концепція, течія, запропоновано авторське бачення їх застосування в юридичній науці. Ключові слова: школа, напрям, концепція, течія,юридична наука. В статье на основе анализа достижений науковедения, историографии, правоведениия исследованы категории школа, направление, концепция, течение, предложено авторское видение их применения в юридической науке. Ключевые слова: школа, направление, концепция, течение, юридическая наука. This article, based on the analysis of advances of science studies, historiography, and legal science, studies the following categories: school, direction, concept, movement, and offers the author’s vision of their use in legal science. Key words: School, direction, conception, during, legal studies.