Генеза правоутворення - Дідич, Т.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті автором аналізується історія становлення поглядів філософів і вчених на питання сутності та змісту правоутворення, проводиться їх узагальнення та виокремлюються етапи формування права. Ключові слова: правоутворення, правотворчість. В статье автором анализируются вопросы истории становления взглядов философов и ученых на вопросы сущности и содержания правообразования, проводится их обобщение, а также выделяются этапы формирования права. Ключевые слова: правообразование, правотворчество, законотворчество. In the article an author is analyse history of looks of philosophers and scientists on a question of essence and maintenance of law formation, their generalization is conducted and the stages of forming law. Key words: law formation, law-making.