Міркування щодо висвітлення деяких положень Конституції Пилипа Орлика - Рудик, П.А. (Часопис Київського університету права, 2010)
На основі аналізу юридичної літератури у статті розкривається вивчення деяких положень Конституції Пилипа Орлика. Ключові слова: Конституція Пилипа Орлика, розкриття положень Конституції, поділ влади, подальше вивчення Конституції. На основе анализа юридической литературы в статье раскрывается изучение некоторых положений Конституции Филиппа Орлика. Ключевые слова: Конституция Филиппа Орлика, раскрытие положений Конституции, деление власти, дальнейшее изучение Конституции. On the basis of analysis of legal literature the article discloses some principles of the Pilip’s Orlik’s Constitution. Key words: the Pilip’s Orlik’s Constitution, disclosure of the constitution. principles, delegation of authority, further study of the Constitution.