Основні етапи розвитку джерел конституційного права України - Васильченко, О.Л. (Часопис Київського університету права, 2010)
Стаття присвячена актуальним питанням джерел конституційного права України, висвітлено основні етапи становлення системи джерел конституційного права та перспективи їх подальшого розвитку. Ключові слова: джерело права, створення національних джерел українського права, система джерел конституційного права. Статья посвящена актуальным вопросам источников конституционного права Украины, исследуются основные этапы становления системы источников конституционного права и перспективы их дальнейшего развития. Ключевые слова: источник права, создание национальных источников украинского права, система источников конституционного права. The article is devoted to pertinent problems of the system of sources of Ukrainian constitutional law, examines the main stages in the system of sources of constitutional law and the prospects for their further development. Key words: sours of law, establishment of national sources of Ukrainian law, system of sources of constitutional law.