Цивільно-правові проблеми надання готельних послуг - Федорченко, Н.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядаються проблемні питання надання готельних послуг, правова природа майнових відносин при наданні готельних послуг та особливий вид готелів - соціальний готель. Ключові слова: готель, договір надання готельних послуг, зобов’язання, соціальний готель. В статье рассматриваются проблемные вопросы предоставления гостиничных услуг, правовая природа имущественных отношений при предоставлении гостиничных услуг и особый вид отелей - социальный отель. Ключевые слова: гостиница, договор о предоставлении гостиничных услуг, обязательства, социальный отель. This article discusses issues of concern to provide hotel services, the legal nature of property relations in the provision of hotel services and a special kind of hotel a social property. Key words: hotel, contract on providing hotel services, responsibility, social property.