Ринок цінних паперів як господарсько-правова категорія - Віхров, С.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
Обґрунтовується господарсько-правова природа відносин на ринку цінних паперів шляхом аналізу окремих видів і суб’єктного складу цих відносин. Ключові слова: ринок цінних паперів, господарські відносини на ринку цінних паперів, суб’єкти господарювання на ринку цінних паперів. Обосновывается хозяйственно-правовая природа отношений на рынке ценных бумаг путем анализа отдельных видов и субъектного состава этих отношений. Ключевые слова: рынок ценных бумаг, хозяйственные отношения на рынке ценных бумаг, субъекты хозяйствования на рынке ценных бумаг. Grounded economic and legal nature of relations in the securities market by analyzing certain types of subjective and composition of these relations. Key words: securities markets, economic relations in the securities market, entities in the securities market.