Пріоритети розвитку правової економічної політики України - Дудка, І.М. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядається нова стратегія економічного та соціального розвитку Украіни. Досліджено важливі аспекти правової економічної політики держави та надано наукові висновки та пропозиції стосовно пріоритетів розвитку правової економічної політики Украіни на найближче десятиріччя. Ключові слова: стратегія, інвестиції, інноваційна модель розвитку, правова економічна політика, пріоритети. В статье рассматривается новая стратегия экономического и социального развития Украины. Исследуются важнейшие аспекты правовой экономической политики государства и даются научные выводы и предложения относительно приоритетов развития правовой экономической политики Украины на ближайшее десятилетие. Ключевые слова: стратегия, инвестиции, инновационная модель развития, правовая экономическая политика, приоритеты. A new strategy of economical and social development of Ukraine is discussed in the following article. It is also investigated the most important aspects of law economical policy of the government and there were given the scientific conclusions and prepositions according to the prerogatives of the Ukrainian law economical policy development within the next decade Key words: strategy, investment, the innovation model of the development, law economical policy, prerogatives.