Запобігання негативного впливу криміногенної групи на формування особи корисливого насильницького злочинця - Головкін, Б.М. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглянуто питання запобігання формуванню особи корисливого насильницького злочинця під впливом неформальної криміногенної групи. Ключові слова: криміногенні групи, низькостатусна молодь, недопущення вчинення корисливих насильницьких злочинів. В статье рассматриваются вопросы предупреждения формирования личности корыстного насильственного преступника под влиянием неформальной крименогенной группы. Ключевые слова: криминогенные группы, низкостатусная молодежь, предотвращение совершения корыстных насильственных преступлений. In the article the questions of warning of forming of personality of mercenary violent criminal are examined under influence of informal criminogenic group. Key words: criminogenic groups, low-status young people, prevention of feasance of mercenary crimes of violence.