Проблема конкуренції криінально-правових норм (кримінальних законів) у науці пострадянського (радянського) кримінального права та в науці кримінального права держав, які відносяться до романо-германської правової сім'ї - Задоя, К.П. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті проаналізовано наукові погляди на конкуренцію кримінально-правових норм (кримінальних законів) у теорії пострадянського (радянського) кримінального права та в теорії кримінального права держав, які відносяться до романо-германської правової сім'ї. Ключові слова: конкуренція кримінально-правових норм, конкуренція законів. В статье анализируются научные взгляды на конкуренцию уголовно-правовых норм (уголовных законов) в теории постсоветского (советского) уголовного права и в теории уголовного права государств, которые относятся к романо-германской правовой семье. Ключевые слова: конкуренция уголовно-правовых норм, конкуренция законов. In the article scientific looks are analyzed to the competition of criminal law norm’s (criminal laws) in the theory of post-soviet (soviet) criminal law and in the theory of criminal law of the states which behave to the legal system of civil law. Key words: competition of criminal law norm’s, competition of laws.