Загальні підходи для дослідження об'єктивної сторони складу злочину, передбаченного ст. 241 КК України - Харь, І.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті досліджено загальні підходи до з’ясування об’єктивної сторони складу злочину, передбаченого ст. 241 КК, пропонується власне бачення цього пошуку. Ключові слова: об’єктивна сторона складу злочину, забруднення атмосферного повітря, інша зміна природних властивостей атмосферного повітря, місце вчинення злочину, джерело вчинення злочину. В статье исследуются общие подходы к уяснению объективной стороны состава преступления, предусмотренного ст. 241 КК Украины, предлагается свое видение этого поиска. Ключевые слова: объективная сторона состава преступления, загрязнение атмосферного воздуха, место совершения преступления, источник совершения преступления. In article it is investigated the general approaches to explanation of the objective party of structure of the crime provided by item 241 KK of Ukraine, the vision of this search is offered. Key words: the objective party of structure of a crime, pollution of atmospheric air, a place of commission of crime, a source of commission of crime.